Nov
30

Barbie doll cake

Thank you Rusniza for the cake order today. Fondant chocolate cake, 6kg.

Sorry if your boys couldn’t recognize the duo, Upin and Ipin (that’s the best I could do :( )

Happy Birthday to adik-adik semua.. you all look so cute, especially Airil !

 

Min says:

Hi Wiz, bake the cakes in the morning, masuk fridge. After class at 6pm plus, wrap in fondant, then have dinner. Continue at 9 pm until 2 am to make the Barbie and one of the boy figure. Too tired and went to sleep, had nightmares since I worry too much lagi sorang boy tu tak siap. Bangun pagi, terus make another figure before another class starts at 9am. All in all, probably half day kut. Tough job ! Takes me forever, too..

wiz says:

How long did you take to do this? It would take me forever!!! The upin and ipin look real. Love their fingers.

Min says:

Thanks for all your comments. Ye la kak Tun, actually skirt tu ada cacat sikit, mintak tolong bibik saya trim kan bentuk skirt tu, terus jadi mcm tu.. Anyway, saya charge tak mahal sgt, so Barbie doll kat atas tu kira saya bagi extra je. Hopefully lain kali cantik lagi la pinggang and skirt nye tu.

boxhousestudio says:

min…sume nampak ok kecuali skirt tu patutnya kembang dari pinggang kan?..berapa harga min jual yang ini?…syioknya pada yang menerima..kita enjoy!!!…

ida isk says:

alaahaiii menjadi lee tu ada rupa kalau kit a ada jadi toyol tu ..tahniah min makin mengancam tu…syabasssssssssss

emil@mamamia says:

ya allah..ada upin & ipin plak dh..comelnye…..

rani says:

comei la itu upin dan ipin!!! menjadik ja!!!