Jun
9

Subscribe to my feed !

Just a quick note to say thanks to those who have subscribed to my feed – I had just installed the Feedburner this morning and discovered that 30 + visitors had subscribed. I would strongly suggest you subscribed by e-mail, the least, as I won’t be updating the site as frequent as before. By subscribing, you will not have to keep checking this site for any new post.

Thanks again, and I leave you with the picture of these cupcakes I made today.

cc.JPG 

June says:

They are beautiful. Thanks for sharing with us.

Min says:

Eris, pakai crimper tu senang sgt.

Ninoz, kita tak jual. Just ajar je. Thanks all.

ninoZ says:

min..cupcake nih u buat utk jualan tak?
n whats the price ya?

Eris says:

oo….thanks.susah tak nak buat pattern guna crimper tu?

Min says:

Eris, tu pakai crimper.

Eris says:

a’kum….
nak tanya skit..mcmn akak buat pattern atas sugarpaste tu (corak atas base putih)?guna gadget apa yek?

Ahmootha says:

real nice cupcakes

Min says:

Hi Y..thanks ! Your chocolate cupcakes looks yummy, wish I can hv some.

Orchid, I’m still updating the blog but not daily.. sometimes I’m out following hubby outstation. This and that. Classes, they only occupy me on weekend. Anyway, thanks for reading.

orchid says:

Hello Min,

How come you will not be updating this site so frequently? Will you be busy with your classes? By the way, the cupcakes are lovely…The ribbon adds a nice touch.

Y says:

Those are absolutely gorgeous cupcakes!

Min says:

Thanks all for your comments.. siapa la blog ini tanpa kawan-kawan semua.

To answer some of your questions,

Aqis, kalau nk letak that sign, masuk http://www.feedburner.com.

Emil, hari tu akak gi Sg.Petani tak sempat makan mee udg kat Sg. Dua. Cume pekena kotiaw ganja kat SP je :) . Pasal open for booking tu, insyaallah nanti la hujung tahun ke, bila dah free sikit.

Kak Tun, tkasih subscribe, saya try update blog ni selalu.

Zai, u have my number, sms me lah for anything. Forget about the email. Yahoo memang tak reliable nowadays.

Lina, I live in Taman Cheras Indah, near Pandan Jaya/ Shamelin. Please email me thru the ‘contact form’ above. Thanks.

lina says:

hai kak,

i nak add. u nak join class

zaitgha says:

min,
i like it coz for me the simpler the better…..i like the green color more though red is my personal favorite color he he…..still didnt get your mail….

fabmom says:

very pretty min, very pretty. no it’s not too simple.it’s perfect. sweet looking.

fiza says:

hi k.min..love the colour combination..ur website r really helpful, thanks for sharing..i’m a newbie, so byk nk kena blajar ni:)

AQis says:

opps k min…maksud aqis camne nk letak cam k min letak ni….dalam blog supaya org leh subscribe hak kite pnya hehe….

boxhousestudio says:

min kali ni cupcakes nampak ayu…min sejak min kenalkan akak pada zalita tu akak dah rajin merayap kat cupcakes flickrs bebudak tu semua….meruntun jiwa min…terapi minda betul la…

selamat bergumbira min…oh ya kenapa min kata “I won’t be updating the site as frequent as before”?..apa apa pun i dah enter my e-mail kat Feedburner tu….suka ngan celoteh min..

salam baking
http://boxhousestudio.fotopages.com

emil@mamamia says:

salam kak min..cantiknya cuppies tu..dok teringat je dari tengahari tadi..bila nak open for booking ni…saya lah org petama yg nak order hehehe

bel says:

salam kak min
seronok tgk website nih..
nk cuba..
tp lom ada masa lagik

ah mat gabu says:

min..cantik dan nampak sweet bangett cup cake u tu, nampak “kelas” laaa……idea u ni kan makin lama makin bagus laaa……baru upgrade ek…hehehehe!!!, wish u all the best yeaaa!!!..

Min says:

Aqis, senang je, click Subsribe button kat top page kanan tu, yg bawah tajuk Baking Project . Lepas tu pilih mana reader yg Aqis nak, akak pakai Bloglines. Klik kat Blogline tu, nanti dia akan minta Aqis register atau sign-up. Lepas register, Aqis boleh add semua blog yg Aqis selalu masuk. Lepas ni, tak payah check semua blog satu-satu, cuma masuk Bloglines, dia akan tunjuk mana blog yg ada new post. Menjimatkan masa. Cuba la.

AQis says:

k min..camne nk load feedburner to dalam blog…..x reti laa…

Min says:

Val & Intan, thank you, glad to know you guys like it. Kadang-kadang rasa mcm simple sgt design tu.

Aishah, kita guna yg resepi yellow cupcake, jarang dah pakai butter cake resipi kecuali kalau nak makan sendiri. Takut risiko lekang tu lah.. eh, beli oven baru ke ? Gas ke lektrik ? Kena ambik masa sikit la nak adjust temperature tu kan. Nanti faham la tu..

aishah says:

cantik !!!!
so which recipe yang min guna, tak nampak lekang pun cup tu, malam tadi bake cupcake mcm kena landa tsunami…gara2 oven baru, teruk juga nak suai kenal….hihi

Intan hazlin says:

kak Min, the cuppies are so sweet…sesuai for engagement/weddings.

val says:

miiiiiin, prety pretty pretty pretty and sooooooo delicate!